B&B

Jacobshoeve Bakkum - Bed & Breakfast - Castricum aan Zee 
Information auf Deutsch über den B&B in unseren Bauernhof können Sie finden auf: www.bedandbreakfast.nl

Welkom op de website van Jacobshoeve Bakkum in Castricum aan Zee, i.v.m. corona zijn veel activiteiten nu niet mogelijk. De B&B wordt deze zomer per week verhuurt als zomerhuisje. De kosten zijn €1000 per week voor 4 personen incl. btw/toeristenbelasting, linnengoed en de schoonmaak. Onderstaande info is dus niet geldig deze zomer, maar de foto's uiteraard wel....Stuurt u een mail als u meer informatie wilt ontvangen over ons Zomerhuisje?

Het voorhuis met de B&B op de 1e verdieping

Voor het B&B-ontbijt een wandelingetje door het veld

Je logeert tenslotte op een boerderij


Op de eerste verdieping van het voorhuis zijn twee 2-persoonskamers: "het Seerijdts Dyckie" en "de Zuyd Dyck" genoemd naar de twee natuurgebieden die ten noorden en ten zuiden van de Jacobshoeve liggen.
Er is een royale badkamer met ligbad en aparte inloopdouche. De badkamer en toilet worden in principe met de andere gasten gedeeld. De toilet is apart van de badkamer. U kunt kiezen voor een prive badkamer/toilet, dan wordt de andere kamer niet verhuurd en bent u de enige gast.

Zuyd Dyck


Overloop B&B
Badkamer

Seerijdts Dyckie
Er staan twee zeer comfortabele stoelen aan een tafel op elke kamer en er is een inbouwkast voor uw kleding. Er is gratis Wifi beschikbaar.
De bedden zijn 210 cm lang. De verstelbare lattenbodem in "het Seerijdtsdijkje" is met twee aparte dekbedden op te maken (maar niet te splitsen).
U kunt voor "Bed & Breakfast" kiezen of voor alleen "Bed".


Prijzen
Per nacht: € 65,- per kamer met ontbijt voor twee personen, als u kiest voor gedeelde badkamer. 
Beide kamers in 1 reservering: € 125,- samen per nacht met ontbijt voor 4 personen. U deelt dan ook de badkamer.
Per nacht: € 90,- per kamer met ontbijt voor twee personen, als u kiest voor prive-badkamer in (een deel van) juni, juli, augustus en september.
Per nacht: € 80,- per kamer met ontbijt voor twee personen, als u kiest voor prive-badkamer gedurende de rest van het jaar.
Als u kiest voor privé badkamer, bent u onze enige gasten.

Koffie en thee naar wens vrij te gebruiken in de keuken.
Als u een lunchpakketje mee wilt nemen, broodje en fruit, kan dat voor € 6,- p.p.

Het minimale aantal nachten is twee. Als u toch graag slechts 1 nacht blijft, vragen wij € 25,- extra per nacht per kamer.

Het uitgebreide ontbijt (o.a. verse sinaasappelsap, verse fruitsalade, warme broodjes, eigen jam, ei, kaas) wordt naar wens op de kamer of beneden in de keuken geserveerd. Uiteraard kunt u het ontbijt ook mee naar buiten nemen om aan een van de terrastafels te eten.

Onze B&B is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.


Keuken voor het B&B - ontbijt
       
Heerlijke voortuin met boeren dahlia's
                 
Het ontbijt
                 


De omgeving en eten/drinken
Aan het eind van de straat fietst of loopt u zo het Noordhollands Duinreservaat in. Camping Bakkum, de oudste camping van Nederland en de boerencampings Sleutelhoeve en de Hooiberg, zijn vlakbij. Als uw kinderen of vrienden daar kamperen, kunt u prima bij ons logeren.
We zitten tussen ANWB-fietsroutes LF-1 en LF-7. En aan het Nederlands Kustpad - LAW 5-2 (08) traject Wijk aan Zee - Egmond aan Zee ter hoogte ongeveer van Johanna's Hof.
En U zit binnen 3 km op het strand of op treinstation Castricum (en dan binnen 25 min. op Centraal Station Amsterdam). 
Alkmaar, met zijn Kaasmarkt op vrijdagochtend in de zomer, en Haarlem, met zijn sfeervolle binnenstad en hofjes, zijn vlakbij. 
In het voorjaar zijn de bloembollen-velden vanaf onze B&B prima te bezoeken, net als de Hortus Bolborum in Limmen met zijn honderden bloembollenrassen.
Op loopafstand van onze B&B zijn diverse restaurants. Eten aan het strand kan tegenwoordig jaarrond en blijft altijd speciaal!

Hortus Bolborum bezoeken vanuit B&B Jacobshoeve Bakkum


En de rust bij ons in het veld..... Kom eens kijken in Bakkum!Direct beschikbaarheid checken kan wel hier onder, maar u dient er zelf rekening mee te houden dat u alleen van vrijdag tot vrijdag kunt boeken. U mag me ook altijd mailen.

Als u in onderstaande reserveringsmodule op "aankomst" klikt kunt u direct zien welke dagen nog beschikbaar zijn en eventueel uw reserveringsaanvraag insturen.