Vergaderlocatie

Welkom op de website van Jacobshoeve Bakkum in Castricum aan Zee. I.v.m. corona zijn veel activiteiten nu niet mogelijk. Stuurt u een mail als u meer informatie wilt ontvangen?

In de Voorkamer van de Jacobshoeve kunt u met groepen van ca. 8 tot maximaal 18 personen bijeenkomen voor vergaderingen of workshops. Door gebruik te maken van de eetbar in de keuken, kunt u ook eventueel opsplitsen. Er is gratis wifi. U kunt een 32" flatscreen en flip-over standaard huren. De akoestiek is recent volledig up-to-date gebracht door de firma "Antinoise".


Vergaderen in het groen

Ontbijt en/of lunch, thee en koffie zijn inclusief, indien gewenst (vanaf € 33,50 p.p. 2 dagdelen vergaderen, incl. lunch). En hapjes en drankjes zijn mogelijk. 
Maar als u op zoek bent naar "budget-vergaderen/workshoppen" en wel graag op een schitterende en sfeervolle locatie zit: u kunt ook alleen de ruimte (inclusief gebruik van garderobe en toilet) of de ruimte met gebruik van servies/keukenapparatuur huren. U neemt dan zelf eten en drinken mee en er is een afwasmachine voorhanden (alleen de ruimte vanaf € 85,- voor middag en avond en € 135,- voor ochtend en middag).

De Voorkamer is ca. 9 bij 4 m. De ruimte is heel licht doordat er aan drie kanten ramen zijn. U kunt in een blok-opstelling met 9, 11 of 13 mensen aan tafel. Aan de lange tafel kunt u met 18 personen zitten.
Voorkamer is door schuifdeuren gescheiden van de keuken. Door deze deuren open te zetten ontstaat 1 grote ruimte, waarin de workshops voor de kookstudio plaatsvinden. 


U kunt een bijeenkomst op deze locatie prima combineren met een buitenactiviteit. Het strand is 3 km verder op, u kunt fietsen huren of wandelen. Of ik kan een speciale activiteit voor u organiseren, bijvoorbeeld een kookworkshop, branding surfen of zee kano├źn. Er is een douche en verkleedruimte.

In de zomer kunnen we ook buiten tafels en/of zitjes inrichten met voor 's avonds een vuurkorf.

Kleurrijke vergaderlocatie


We bieden complete arrangementen aan, maar u kunt ook kiezen voor bouwstenen die voor u interessant zijn, dan wordt er voor u een offerte op maat gemaakt. Kijk bij de prijzen voor een compleet overzicht.

Als onze locatie en aanpak u aanspreekt horen we graag van u. Kom geheel vrijblijvend langs om te ervaren of de Jacobshoeve de locatie is waar u uw gasten wilt ontvangen, bel me of neem contact op via e-mail.

Waar organiseert u uw teamdag?