vrijdag 13 oktober 2017

Wat eten we vanavond op de Jacobshoeve?


De afgelopen maand heb ik elke dag dat ik kookte een post gemaakt voor op de FB-pagina van Jacobshoeve Bakkum. Daarin een foto van wat we aten die dag, een korte omschrijving en vaak met een tip over een ingrediënt van de dag. Dat ene ingrediënt dat de smaak van je avondmaaltijd helemaal kan maken. De belangrijkste reden om dit te doen is om inspiratie te geven aan de mensen die mijn FB pagina volgen. Om te laten zien dat je helemaal niet ingewikkeld hoeft te koken om het lekker te maken en om het er mooi uit te laten ziet. Gewoon doen!
En bekijk de andere gerechten een keer op onze Facebook pagina, 👍🏻 is leuk en dan blijf je vanzelf op de hoogte.


Paddestoelen risotto





Popiah, verse loempia uit Maleisië




Verse andijvistamp uit eigen tuin, met biologische rookworst



Lunch voor mijn vergaderaars: vers brood van Bak'm met eigen eiersalade



Bavette langzaam gegaard op het ei en daarna afgegrilled



Pasta met geroosterde bieten, verse ui en rucola uit de tuin,
ook met paprika en biologische buffelmozarella



Geroosterde groenten oa pompoen en courgette uit de tuin in tomatensaus met steranijs, bulgur
pompoenpitten en veldsla



Aubergine en paddestoelen pasta met spekjes



Lekkere en eerlijke kant-en-klaar curry's zijn ook goed zeker met cocoscreme (met alleen maar cocos erin).



Pompoen-appelsoep uit de tuin met een linzensalade met
Oostindische-kersbloemetjes mooi en lekker