dinsdag 8 september 2020

De zomer bijna voorbij, de B&B en vergaderruimte weer geopend!

We hebben ondanks alles een prachtige zomer gehad op de Jacobshoeve Bakkum. De verhuur van onze B&B als Zomerhuisje was een succes. Meerdere weken hadden we vrienden en vaste gasten in het voorhuis, met veel gezellige buitenborrels. Het was een mooie zomer.

Deze week is de laatste week van de b&b als Zomerhuisje, met gezellige Duitse gasten. Vanaf komend weekend zijn we weer als B&B geopend en meteen vanochtend al een boeking binnen gekregen. Ook fijn.



De website heb ik weer aangepast. Helaas voorlopig geen kookworkshops; de 1,5m regels zijn dan niet te handhaven. Maar wel weer de mogelijkheid om met maximaal 8 personen te komen vergaderen of trainen met heerlijke lunch. En dus de B&B weer open. Helaas kunnen we tijdelijk geen kamers met gedeelde badkamer verhuren. Dus je met z'n tweeën wil komen logeren, dan wordt onze andere kamer niet verhuurd. Als je met z'n vieren komt, dan worden beide 2-persoonskamers gebruikt en ik heb ook de 1-persoonskamer nu permanent in gebruik genomen, dus jullie kunnen me 5 personen komen logeren.




We willen jullie allemaal weer van harte welkom heten in onze Jacobshoeve Bakkum!