Waar organiseert u uw teamdag?

U leidt een organisatie waar mensen belangrijk zijn, een organisatie die haar mensen en haar teams wil ontwikkelen. Van tijd tot tijd heb je dan een rustpunt nodig, een teamdag. U wilt dan ruimte geven om te praten en te luisteren en plannen te maken. Om samen te werken en samen te doen: bewegen, sporten, spelletjes of eens wat anders. Kortom een teamdag die een wezenlijke bijdrage levert aan uw organisatie en aan de ontwikkeling van elke medewerker. U huurt daarvoor begeleiders of coaches in, of u begeleidt dat zelf.


Maar waar organiseert u die dag, waar kunt u de sfeer creëren die maakt dat het een bijzondere dag wordt, waar ze het over een jaar nog over hebben? En dat voor een redelijke prijs.
 
Kom naar Jacobshoeve Bakkum!                                        
In het Voorhuis van onze stolpboerderij aan de rand van de duinen, tussen het veld en het bos vindt u de bijzondere sfeer die u zoekt. We hebben een kleinschalige vergaderlocatie: u bent altijd onze enige groep. U kunt parkeren op eigen terrein, u heeft uw eigen ingang, eten en drinken is op maat en grotendeels biologisch, dieet-wensen zijn uiteraard bespreekbaar.
 
U kunt met een groep van 10-12 personen aan tafel om uw zaken te bespreken. U kunt presentaties via de laptop op de flat-screen laten zien. Uiteraard is er gratis WIFI en eventueel kunt u uiteen in groepjes. Als het weer het toelaat kunt u ook buiten aan de picknick tafels vergaderen en eten.
Er kunnen sportactiviteiten worden uitgezet op het voorveld (douche en verkleedruimte aanwezig). Er kan heerlijk gegeten en zelfs gekookt of gebakken worden. U kunt vanuit de boerderij gaan wandelen of fietsen en een duik in de zee behoort ook tot de mogelijkheden.
 
Met openbaar vervoer zijn we prima te bereiken: station Castricum op 3 km en de bus op 5 min. lopen. Vanaf de A-9 staat u in 10 minuten voor de deur. En als u uit de regio komt: lekker op de fiets naar Bakkum is geen straf.
Verder is vrijwel alles bespreekbaar. Door onze kleinschaligheid zijn we flexibel en een passende sfeer creëren is voor ons belangrijk, voor u ook? Bel voor een afspraak of kijk eerst op onze website.
 
Graag wil ik de gastvrouw zijn voor uw beste teamdag ooit!
Met vriendelijke groet, Nancy Jansen-Vreeburg