Vakantiehuis

Sinds vorige zomer is ons Voorhuis ook een Natuurhuisje. We hebben drie slaapkamers met 5 bedden en 1 royale badkamer. Boeken kan via Natuurhuisje 57373. Maar je kunt het ook rechtstreeks huren bij ons. 

Ons natuurhuisje is gevestigd in het Voorhuis van onze Noord-Hollandse langhuis-stolp, gelegen aan de voet van het Noord-Hollands Duinreservaat en aan de rand van het boerenveld. De stolp is in 2012 geheel in jaren-30 stijl gerenoveerd. Wij wonen in de stal/stolp en zijn dus dichtbij maar alle privacy is gewaarborgd. 
Er is royale entree, voor jassen en laarzen. In de ruime en sfeervolle woonkamer met aan 3 kanten ramen, staat een grote eettafel en een zithoek met TV (en wifi). De eetkeuken, met uitzicht op de moestuin, nodigt uit tot kokkerellen, veel keukengereedschap voorzien incl goede messen. in de zomer brengen we meestal wel een keer wat lekkers van de oogst. 

Boven zijn 3 slaapkamers en een luxe badkamer met ligbad en inloopdouche (aparte toilet). In de tuin staan een picknick tafel en luie stoelen, in of uit de zon, in of uit de wind. Voor de kids is er een groot grasveld. 

Ons huis is volledig energie-neutraal, grondwarmtepomp en zonnepanelen zorgen voor onze energie. De stolp ligt aan een doodlopende straat, tussen de boerderijen en natuurgebieden. Het strand bevindt zich op 3km, fietsend of wandelend door het Noord-Hollands duinreservaat met zn bossen en het open heuvelachtige duingebied. Ook geweldig om te fietsen en te wandelen van Haarlem tot Den Helder. 


Aan de achtertuin ligt het prachtige open veld met natuurgebieden Seerijdtsdijkje en Zuiddijk en ook de Tankval, een prachtig vogel- en visrijk meertje. 

De bus stopt op ca. 200 m. Treinstation Castricum is ca. 3 km verder op, daarmee zijn Amsterdam, Haarlem en Alkmaar prima bereikbaar met OV. Met eigen vervoer bent je vanaf de A-9 ook snel in Bakkum/Castricum. 

De Hortus Bolborum in Limmen, de Kaasmarkt in Alkmaar, de Egmonden, Amsterdam-Centrum .... het is allemaal een steenworp verwijderd. 
De kosten zijn: €1120 voor een week, €675 midweek, €550 langweekend (laagseizoen), € 600 langweekend (hoogseizoen). Dit is excl. €1,80 pp/nacht toeristenbelasting. Wisseldagen zijn ma-vrijdag. Buiten het seizoen en Hemelvaart kan daar mee geschoven worden, wel minimaal 3 dgn. Stuur me een mail voor beschikbaarheid of ga naar Natuurhuisje Jacobshoeve Bakkum