Vergaderlocatie

In de Voorkamer van de Jacobshoeve kunt u terecht voor vergaderingen, trainingen of workshops. 

Mogelijke tafelopstelling

Ontbijt en/of lunch, thee en koffie zijn inclusief, indien gewenst (vanaf € 43,50 p.p. bij 2 dagdelen vergaderen, incl. lunch/koffie/thee). En een extra luxe lunch, hapjes en/of drankjes zijn mogelijk. 
Verder is er gratis wifi. U kunt een 32" flatscreen en flip-over standaard huren.

Maar zo kan natuurlijk ookMaar als u op zoek bent naar "budget-vergaderen/workshoppen" en wel graag op een schitterende en sfeervolle locatie zit: u kunt ook alleen de ruimte (inclusief gebruik van garderobe en toilet) of de ruimte met gebruik van servies/keukenapparatuur huren.
U neemt dan zelf eten en drinken mee en maakt geen gebruik van de keuken/servies. De kosten zijn € 100,- voor middag tot 17.00 uur en € 175,- voor ochtend en middag. Als u de hele dag en avond wil komen en ook wilt kunnen koken, het servies gebruiken en koffie/thee zetten zijn de kosten vanaf €285,-. Prijzen voor groep tot 8 personen. Voor meer personen graag contact opnemen. Wel alles netjes en schoon achterlaten, graag.

De Voorkamer is ca. 9 bij 4 m. De ruimte is heel licht doordat er aan drie kanten ramen zijn. Voorkamer is door schuifdeuren gescheiden van de keuken. Door deze deuren open te zetten ontstaat 1 grote ruimte waarin de workshops voor de kookstudio plaatsvinden.U kunt een bijeenkomst op deze locatie prima combineren met een buitenactiviteit. Buiten staat een grote picknick tafel en is een groot grasveld, waar u ook gebruik van kunt maken. Het strand is 3 km verder op, u kunt fietsen huren of wandelen.

In de zomer kunnen we ook buiten tafels en/of zitjes inrichten.


We bieden complete arrangementen aan, maar u kunt ook kiezen voor bouwstenen die voor u interessant zijn, dan wordt er voor u een offerte op maat gemaakt. Kijk bij de prijzen voor een compleet overzicht.

Als onze locatie en aanpak u aanspreekt, horen we graag van u. Kom geheel vrijblijvend langs om te ervaren of de Jacobshoeve de locatie is waar u uw gasten wilt ontvangen, bel me of neem contact op via e-mail.

Waar organiseert u uw teamdag?