Vergaderlocatie

Vanaf 5 juni kunt u weer bij ons in de Voorkamer van de Jacobshoeve terecht voor vergaderingen, trainingen of workshops. In verband met de nog geldende Corona-voorschriften kunt u met groepen van maximaal 8 personen bijeenkomen. De indeling is zodanig aangepast, dat alle gasten dan op 1,5 m van elkaar kunnen zitten. Natuurlijk worden ook de andere regels van RIVM opgevolgd.


Corona-proof vergaderen of trainen in het groen

Ontbijt en/of lunch, thee en koffie zijn inclusief, indien gewenst (vanaf € 39,50 p.p. bij 2 dagdelen vergaderen, incl. lunch/koffie/thee). En een extra luxe lunch, hapjes en/of drankjes zijn mogelijk. 
Verder is er gratis wifi. U kunt een 32" flatscreen en flip-over standaard huren.

Maar als u op zoek bent naar "budget-vergaderen/workshoppen" en wel graag op een schitterende en sfeervolle locatie zit: u kunt ook alleen de ruimte (inclusief gebruik van garderobe en toilet) of de ruimte met gebruik van servies/keukenapparatuur huren. U bent wel zelf verantwoordelijk voor het in acht nemen van de regels van het RIVM die op dat moment van toepassing zijn.
U neemt dan zelf eten en drinken mee en maakt geen gebruik van de keuken/servies. De kosten zijn € 100,- voor middag en avond en € 175,- voor ochtend en middag. Als u ook wilt kunnen koken, het servies gebruiken en koffie/thee zetten zijn de kosten €259,-. Beiden voor  maximaal 8 personen.

De Voorkamer is ca. 9 bij 4 m. De ruimte is heel licht doordat er aan drie kanten ramen zijn. We hebben een speciale corona-proof opstelling gemaakt, waar u met 8 personen veilig kunt zitten. Als u met minder mensen komt, kunnen we overleggen wat de beste indeling is.

Voorkamer is door schuifdeuren gescheiden van de keuken. Door deze deuren open te zetten ontstaat 1 grote ruimte, waarin de workshops voor de kookstudio plaatsvinden. 


U kunt een bijeenkomst op deze locatie prima combineren met een buitenactiviteit. Buiten staat een grote picknick tafel en is een groot grasveld, waar u ook gebruik van kunt maken. Het strand is 3 km verder op, u kunt fietsen huren of wandelen.

In de zomer kunnen we ook buiten tafels en/of zitjes inrichten met voor 's avonds een vuurkorf.

Sta tafel voor de trainer kan ook


We bieden complete arrangementen aan, maar u kunt ook kiezen voor bouwstenen die voor u interessant zijn, dan wordt er voor u een offerte op maat gemaakt. Kijk bij de prijzen voor een compleet overzicht.

Als onze locatie en aanpak u aanspreekt horen we graag van u. Kom geheel vrijblijvend langs om te ervaren of de Jacobshoeve de locatie is waar u uw gasten wilt ontvangen, bel me of neem contact op via e-mail.

Waar organiseert u uw teamdag?