Hoe we omgaan met uw privacy

Beste gasten, 
Graag wil ik u laten weten hoe wij omgaan met de gegevens die u heeft gedeeld of gaat delen met onze Jacobshoeve Bakkum. 

De volgende gegevens zult u (mogelijk) met mij gedeeld hebben of gaan delen:
- naam, woonplaats, e-mail adres. 
Dit doet u om te zorgen dat ik u een factuur kan sturen, ik bewaar die facturen en excelsheets met de factuurdata 7 jaar ivm de wettelijke verplichting ivm belastingdienst. Ze worden bewaard op een computer die beveiligd is met wachtwoorden en ik ben de enige die daar toegang toe heeft.

- e-mails, e-mail-adressen en telefoonnummers. 
Die heeft u met mij gedeeld om contact met mij te hebben over uw boeking en wensen mbt tot uw boeking. Ook deze bewaar ik 7 jaar in mijn e-mail systeem (gmail)/mobiele telefoon. Op deze manier kan ik uw wensen makkelijk terug zoeken, als u mij opnieuw benadert met een verzoek voor onze B&B, vergaderlocatie of kookstudio. 
Ik verstuur u GEEN mailings naar deze adressen en benader u nooit actief via de telefoon. Mijn computer, gmail-account en mobile telefoon is afgesloten met wachtwoorden, waartoe alleen ik toegang heb. Als u wilt dat ik deze gegevens niet van u bewaar, hoor ik dat uiteraard graag, dan worden ze direct verwijderd. 

- telefoonnummer.

Die heb ik u gevraagd als u B&B gast bent, ivm met het automatisch openen van onze poort. Ik heb uw nummer aangemeld voor ons poortsysteem. Zodra u vertrokken ben, verwijder ik dat nummer weer uit dit systeem. Uw naam is niet gekoppeld aan dit nummer in ons poortsysteem.

- gegevens die u als B&B klant achter heeft gelaten bij B&B.nl.
Op hun website staat hun privacy verklaring. En ik heb met hen een verwerkingsovereenkomst. Ik heb via mijn mobiele telefoon en computer toegang tot die gegevens, beveiligd via wachtwoorden.

- eventueel foto's. 
Als ik foto’s maak tijdens kookworkshops of vergaderingen, vraag ik altijd aan de betrokkenen of zij akkoord gaan met eventuele plaatsing op mijn weblog of FB. Uiteraard alleen als betrokkenen actief JA zeggen, gebruik ik foto’s. Ze kunnen mij te allen tijde een mailtje sturen of bellen om hun foto weer te laten verwijderen.

Ik ga op deze wijze zo zorgvuldig mogelijk om met uw gegevens. Als u vragen heeft of uw gegevens verwijderd wilt hebben (waar wettelijk mogelijk), kunt u mij mailen via info@jacobshoevebakkum.nl.

Nancy Jansen-Vreeburg
eigenaar en gastvrouw van Jacobshoeve Bakkum