B&B

Jacobshoeve Bakkum - Bed & Breakfast - Castricum aan Zee 
Information auf Deutsch über den B&B in unseren Bauernhof können Sie finden auf: www.bedandbreakfast.nl


Het voorhuis met de B&B op de 1e verdieping

Voor het B&B-ontbijt een wandelingetje door het veld

Je logeert tenslotte op een boerderij


Op de eerste verdieping van het voorhuis zijn twee 2-persoonskamers: "het Seerijdts Dyckie" en "de Zuyd Dyck" genoemd naar de twee natuurgebieden die ten noorden en ten zuiden van de Jacobshoeve liggen. Er is een royale badkamer met ligbad en aparte inloopdouche. De toilet is apart van de badkamer. Er is gratis Wifi beschikbaar.

Als u met z'n tweeën wilt komen logeren, kunt u gebruikmaken van 1 van deze kamers en verhuren we de andere kamer niet.
Als u met meer mensen wilt komen logeren, kunt u gebruikmaken van beide kamers en eventueel ook nog van onze 1-persoons logeerkamertje. U kunt dus maximaal met 5 personen komen logeren bij ons op de Jacobshoeve. U bent met uw groep altijd onze enige gasten in de B&B.

Zuyd Dyck


Overloop B&B
Badkamer

Seerijdts Dyckie

onze 1-persoons extra logeerkamer
1-persoons Logeerkamertje

Op onze 2 - persoonskamers staan twee comfortabele stoelen aan een tafel en er is een inbouwkast voor uw kleding. 
De bedden zijn 210 cm lang. De verstelbare lattenbodem in "het Seerijdtsdijkje" is met twee aparte dekbedden op te maken (maar niet te splitsen).

Het uitgebreide ontbijt met o.a. biologische sinaasappelsap, verse fruitsalade, warme broodjes, eigen jam, (meestal eigen)ei en kaas wordt beneden in de keuken geserveerd. Als u vleeswaren wil bij het ontbijt, kunt u dat van tevoren aangeven. Uiteraard kunt u het ontbijt ook mee naar buiten nemen om aan een van de terrastafels te eten.

Koffie en thee is naar wens vrij te gebruiken in de keuken. U kunt daar ook gezellig aan het eetbarretje zitten voor een spelletje en een drankje. U kunt voor uw drankjes gebruikmaken van de koelkast.
Onze B&B is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.

Prijzen
De actuele prijzen vindt u altijd op onze pagina op bedandbreakfast.nl.

Als u een lunchpakketje mee wilt nemen, broodje en fruit, kan dat voor € 7,50 p.p.

Als u met 4 of 5 personen komt logeren, kunt u vanaf 3 nachten uw ontbijt inleveren in ruil voor gebruik van de keuken, voorkamer en toilet op de bgg. U kunt dan zelf koken. Eigenlijk huurt u dan onze B&B dan als vakantiewoning.
Keuken voor het B&B - ontbijt
       
Heerlijke voortuin met boeren dahlia's
                 
Het ontbijt
                 


De omgeving en eten/drinken
Aan het eind van de straat fietst of loopt u zo het Noordhollands Duinreservaat in. Camping Bakkum, de oudste camping van Nederland en de boerencampings Sleutelhoeve en de Hooiberg, zijn vlakbij. Als uw kinderen of vrienden daar kamperen, kunt u prima bij ons logeren.
We zitten tussen ANWB-fietsroutes LF-1 en LF-7. En aan het Nederlands Kustpad - LAW 5-2 (08) traject Wijk aan Zee - Egmond aan Zee ter hoogte ongeveer van Johanna's Hof.
En U zit binnen 3 km op het strand of op treinstation Castricum (en dan binnen 25 min. op Centraal Station Amsterdam). 
Alkmaar, met zijn Kaasmarkt op vrijdagochtend in de zomer, en Haarlem, met zijn sfeervolle binnenstad en hofjes, zijn vlakbij. 
In het voorjaar zijn de bloembollen-velden vanaf onze B&B prima te bezoeken, net als de Hortus Bolborum in Limmen met zijn honderden bloembollenrassen.
Op loopafstand van onze B&B zijn diverse restaurants. Eten aan het strand kan tegenwoordig jaarrond en blijft altijd speciaal!

Hortus Bolborum bezoeken vanuit B&B Jacobshoeve Bakkum


En de rust bij ons in het veld..... Kom eens kijken in Bakkum!


Als u in onderstaande reserveringsmodule op "aankomst" klikt kunt u direct zien welke dagen nog beschikbaar zijn en eventueel uw reserveringsaanvraag insturen.