donderdag 29 mei 2014

Mede-foodies bloggen over worstmaken met Meneer Wateetons

Vandaag de gedroogde worsten ontvangen die we met Meneer Wateetons in de kookworkshop van 25 april hadden gemaakt. Ze zitten nog in het vacuĆ¼m, tot mijn gasten ze komen ophalen. Dus smaakresultaten volgen later.


Gedroogde worsten gemaakt o.l.v. Meneer Wateetons

Vervolgens kwam ik er achter dat 2 van de deelnemers aan de workshop op hun blog een leuk bericht hadden gepost over die workshop. Sowieso leuke blogs voor de foodies onder ons. En een van hen, Gerry uit Castricum maakt nu ook taarten op bestelling! Hier vind je haar verhaal en ook info over haar nieuwe "winkel". Ook Martine heeft een leuke blog hier vind je haar verhaal over de avond en uiteraard ook de rest van haar blog met veel lekkere recepten.


En dan....

Ook mijn eigen vleesmolen gevonden
Bij de kringloopwinkel in Uitgeest vond ik mijn hele eigen vleesmolen. Nu dus snel langs bij mijn favoriete biologische slager Hans van Borre in Castricum voor darmen en het goede zout en vlees. Misschien nog vragen of hij de mesjes kan slijpen, dan zelf aan de slag... proberen of ik ze kan drogen in de kap van de stolp... lekker aan het experimenteren.

Nog genoeg te doen!