vrijdag 23 september 2016

Nieuw bij Jacobshoeve: Lekker-door-de-weekse-kookworkshop!!

Mini Bakkumse Trifle
Omdat we in de weekenden vaak vol zitten met gasten in de B&B, moet ik regelmatig aanvragers voor kookworkshops teleurstellen. Maar op door-de-weekse dagen past onze luxe kookworkshop vaak niet: dan wordt het te laat en vindt men hem wat te prijzig en die 4 consumpties door-weeks hoeft ook niet. Dus ik bedacht de Lekker-door-de-weekse kookworkshop. 
Om uiterlijk 18.00 uur verzamelen, rond 21.00 weer naar huis. Inclusief 2 i.p.v. 4 consumpties en wel lekker een kopje koffie of thee toe. Wat minder luxe ingrediĆ«nten (maar nog steeds zo veel mogelijk biologisch) en wat minder kook-werk, maar.... nog steeds lekker natuurlijk. Gewoon een lekkere workshop voor door-de-week. En de prijs is ook meer door-de-weeks: € 39,95 p.p. all-in vanaf 8 personen (vanaf 10 personen € 35,- p.p.). En wat staat er op het menu: een verse wortelsoep met geitenkaas, tagliatelle met citroen/roomsaus en kip/panchetta/salie rolletjes, venkel/ui-schotel en geroosterde tomaatjes en als toet een mini-Bakkumse Trifle. Daarbij dus 2 consumpties en een kopje koffie of thee toe.
Geroosterde cherry tomaatjesLekkers samen kokkerellen, bijkletsen en daarna heerlijk eten met een drankje. Leuk om met vriendinnen of vrienden te doen of met de collega's na een lange dag vergaderen of training. 
Deze workshop kan van maandag t/m donderdag geboekt worden. Stuur me een mailtje  voor meer informatie en beschikbaarheid. Gezellig, tot snel!