vrijdag 14 juni 2024

Ook zonder zonnetje maken we er wat moois van!

Ons hoogseizoen is al weer een paar maanden aan de gang, veel trainingen in het Voorhuis met heerlijke lunches, gasten in ons Natuurhuisje en tussendoor een paar keer B&B gasten en nog een keer een kookworkshop. En sinds vorige week gezinsuitbreiding, 7 kuikentjes erbij.

Moeder kip had ergens op ons erf een nest gemaakt en geduldig zitten broeden. Elke dag kwam ze even eten en drinken en verdween weer. Tot ze vorige week maandag met haar hele kroost aan gewandeld kwam, trots als een ..... tja kip toch wel.



Ook de koeien van onze biologisch boerende buren Michiel en Jacqueline staan ook weer in onze achtertuin. Prachtige, compacte koetjes die lekker kunnen lopen en hun eigen uier kunnen dragen. Heerlijk uitzicht vanuit onze keuken en vanuit de tuin voor onze gasten in het Voorhuis.



Het enige dat nog ontbreekt is het zonnetje, maar de komt vast goed de komende weken. We kijken er naar uit. Overigens hebben we nog plek in ons Natuurhuisje tweede helft van augustus. Er is plaats voor 5 personen in 3 kamers, er is een heerlijk ligbad en douche natuurlijk, het uitzicht is geweldig, het strand is 10 min fietsen en het NS-station voor de trein naar Amsterdam ook. Vraag vrijblijven informatie op voor de mogelijkheden! Gezellig!