Kookstudio

Op de begane grond van het Voorhuis vindt u de Kookstudio. Daar kunt u door-de-weeks (ma-di-wo-do) met een groepje vrienden, familie of collega’s komen koken en eten. Kookworkshops

U komt met een groep van maximaal 12 personen een middag of een avondje luxe koken en eten. Ik zorg voor het menu, de recepten, de gezellige en goed voorziene keuken, de eetkamer, de ingrediënten en de begeleiding. U voor de gezelligheid en het enthousiasme. Waar mogelijk komen de ingrediënten uit onze moestuin. Afhankelijk van het seizoen eet uw dus groenten, kruiden, jams en chutneys uit eigen tuin. Veel producten zijn biologisch en vlees in ieder geval.U kunt kiezen uit:
Kookworkshop “Tapas en mezes”
De bekende en minder bekende mediterrane borrelhapjes maken onder het genot van een wijntje, een biertje of een sapje! O.a. bakkeljauw beignets met eigen aioli, gamba's, gehaktballetjes in tomatensaus, humus, pistache/wortelsoep enz... En ze natuurlijk lekker opeten (naast vier consumpties inclusief is er ook koffie/thee toe)!

Kookworkshop “Duizend-en-een-nacht diner”
In deze workshop in Arabische en mediterrane sferen maken we 4 gangen met o.a. Falafelballetjes, een Turks soepje, Marokaanse pastei, Syrische bijgerechten en zoet dessert, incl. een wijntje per gang. En koffie en thee toe.

Kookworkshop “Thaise Keuken”
We maken zelf o.a. currypasta voor Groene Groente Curry, Tom Yam Kung en als dessert Mango met Sticky Rice (vier consumpties en koffie/thee toe, zijn inclusief).

Kookworkshop "Japanse Keuken"
We maken diverse Japanse gerechten zoals een miso-soep, soba-noodles, sushi, gefrituurde "vis-chrysanten" en yakytori. Er is zelfs een east-meets-west dessert bedacht waarmee we afsluiten (vier consumpties en koffie/thee toe zijn inclusief).

Kookworkshop "Malay Streetfood"
Tijdens een bezoek van 5 weken aan Maleisië in het voorjaar van 2017 heb ik uitgezocht hoe ze dat lekker eten op straat maken. Nu dus ook in Nederland: o.a. Pohia, Laksa lemak & sate Ajam (vier consumpties en koffie/thee toe inclusief).

Kookworkshop "Gewoon lekker” Een luxe drie gangen diner, vooraf gegaan door een mooi borrelhapje met o.a. Paprika met garnalen-soep, gevulde Varkenshaas met mooie bijgerechten en trio dessert. Ook hier zijn 4 consumpties en koffie/thee toe inclusief.

Kookworkshop "Grieks eten"
We maken Griekse klassiekers zoals Gyros,  Spanakopita en Tzatziki. Maar ook minder bekende gerechten zoals Portokaloptia, een mooi dessert met sinaasappel en Bakaliaro een visgerecht met tomaat en rozijnen. Natuurlijk ook een soepje en nog een lekkere dip voor bij de pita-broodjes (vier consumpties en koffie/thee toe zijn inclusief).


Kijk bij prijzen voor de kosten van de diverse mogelijkheden.
Uiteraard is een en ander prima te combineren met een lekkere wandeling of fietstocht in de duinen of naar het strand. En u kunt de workshop combineren met een overnachting in onze B&B.
Andere opties
U kookt misschien wel eens samen met vrienden, maar de keuken is eigenlijk te klein, het dagelijkse leven loopt er dwars doorheen. U kunt mijn keuken huren om zelf met een groep vrienden te komen koken. Ik zorg voor de gezellige en goed voorziene keuken en eetkamer. En voor voldoende bestek, glaswerk, tafelkleden, schorten en servies. U zorgt voor de rest. Dit kunt u ook combineren met een overnachting in onze B&B. Deze optie is ook mogelijk op weekenddagen.


De Voorkamer - eetkamerAls u denkt dat dit iets is voor uw verjaardag, vrijgezellendag, oud-collega's dag, zussen/broers dag of welke andere gelegenheid dan ook is, bel me of neem contact op via e-mail. Als u wilt weten wat de kosten zijn, kijkt u even bij de prijzen.