Reacties

Over vergaderlocatie Jacobshoeve

reviews van FB:
Ik ben regelmatig te vinden op de Jacobshoeve tijdens een trainingsbijeenkomst en het is elke keer weer fijn om het terrein op te rijden. In de eerste plaats al vanwege de plek, de omgeving en de fijne sfeer. Maar óók zeker vanwege het vooruitzicht op de lunches die Nancy bereidt. Met veel (h)eerlijke ingrediënten uit de eigen tuin tovert ze prachtige gerechten. Daarbij houdt ze schijnbaar moeiteloos rekening met allergieën/intoleranties en zijn er zelfs opties voor de veganist! Het is een feestje om Nancy met haar mandje de tuin in te zien lopen om ingrediënten te verzamelen, terwijl we binnen bezig zijn. Net zo leuk is het om haar gepassioneerd te horen vertellen wat ze voor ons heeft klaargemaakt. Echt iets om naar uit te kijken dus!

Samen met mijn team heb ik een hele inspirerende sessie gehad op de Jacobshoeve. De Voorkamer leent zich uitstekend voor een vergadersessie met interactieve workshops.
Na afloop hebben we gekookt in de kookstudio en van het resultaat genoten.

Nancy was de perfecte gastvrouw. Koffie/thee en lunch waren overdag prima verzorgd. 's Avonds zette ze ons op een plezierige manier aan het werk tijdens de kookworkshop.

De gastvrouw Nancy verplaatst zich perfect in haar gasten. Wij kregen met een crew van 10 man naast een gastvrij en vriendelijk onthaal precies wat we nodig hadden voor onze fotoshoot. Daarnaast bleek ze een topkok! Heerlijk gegeten en gezellig nagetafeld met verrassende ingrediënten uit haar eigen moestuin. 🏆

uit mails:
Jullie locatie heb ik als heel prettig en goed verzorgd ervaren.

Ik vond de ruimte heel prettig. Wij troffen het erg met het weer zodat we ook van de mogelijkheden buiten gebruik konden maken. De verzorging was ook prima in orde met voldoende mogelijkheden voor koffie en thee en een heerlijke lunch die echt voldoende was.

Ik heb tot nu toe alleen positieve geluiden gehoord.
We maken in de toekomst graag nog eens gebruik van uw locatie.


Over de kookworkshop

Voor de 40ste verjaardag van mijn vrouw heb ik voor haar en 7 vriendinnen een kookshop (Thais)  bij de Jacobshoeve geregeld.
Wat een goede keuze was dat. 
 
De communicatie met Nancy tijdens de voorbereiding verliep uitstekend. Zij denkt goed mee, maatwerk is mogelijk en zij reageert snel terug op mails/voicemails. 
 
De dag zelf was een groot succes. Niet alleen waren de door Nancy gekozen gerechten heel lekker en ook voor minder ervaren keukenprinsessen goed temaken. 
De kookshop en het daaropvolgende diner vonden in een ontspannen sfeer plaats. Niet alleen door de locatie, maar ook omdat Nancy niet op de klok zit. Er is overal meer dan voldoende tijd voor.  
 
Een echte aanrader!
 
David


Hoi Nancy, 
Wij vonden het ook heel erg leuk en super lekker! 
Je doet het echt zo leuk en met passie. 
Als het goed is heb je foto's ontvangen van mn collega.
Nog heel erg bedankt voor de fantastische avond! 

Het was een erg leuke en gezellige ervaring. Goed opgezet.

Ik vond het super leuk zaterdag, van de prachtige lokatie wordt iedereen vrolijk en is koken opeens een stuk eenvoudiger en zeker veel gezelliger :)
Het eindresultaat mocht er wel zijn (al zeg ik het zelf..haha)

Goede sfeer, relaxed, voor elk wat wils!

Mooi samengesteld menu.

Je maakt er een prettige sfeer van.


Wij hebben het ook erg naar onze zin gehad!
Prachtige locatie, gezellige mensen, lekker eten en leuke gesprekken.wat wil je nog meer? :-)

Nancy, je bent een super gastvrouw!
Worsten maken... niet gedacht dat het zo leuk en lekker was. Meneer Wateetons zijn enthousiasme werkte aanstekelijk. Mooi verhaal, samen ge-worst-eld en heerlijk gesmuld :-) Leuke groep bij elkaar!
Bedankt voor de leuke avond

Over de B&B
Herzlichen Dank, Alles war Bestens: lecker Bed, lecker Kamer, lecker Bad, lecker Coffie!

Prachtige Bed en Breakfast hebben jullie! We hebben genoten van de omgeving. Het is ons aan niets ontbroken, bedankt voor de gastvrijheid.

We gaan terugdenken aan een heel prettig verblijf hier. Het was jammer genoeg maar voor een nacht. Maar door de prettige atmosfeer en de heerlijke omgeving zullen wij dit plekje zeker onthouden.

Op onze fietstour langs de noordzeekust vonden we dit prachtige en ontspannende onderkomen. Bedankt voor jullie gastvrijheid!

We voelden ons direct thuis, heerlijk jullie flexibiliteit, veel ruimte voor wensen en aanpassingen!

Het Trekvogelpad wandelend en fietsend vanaf Bergen aan Zee tot de Zaanse Schans, hadden we hier in de Jacobshoeve een zeer goed logeeradres!

We had a relaxing time in the beautiful surroundings of Castricum, we will definitely return again.

Das Haus ist sehr geschmackvoll renoviert, das Morgenessen reichhaltig und gut. Die Ganze Woche genossen wir sehr, möglichst bald kommen wir wieder!


Heel hartelijk bedankt voor de vriendelijke ontvangst! Super-goede bedden, lekker (biologisch!) ontbijt in een spiksplinternieuwe entourage, zalig! Ondanks het stormweer genoten van de buitenlucht en de city-trip. We raden dit zeker aan!

Beoordelingen op www.bedandbreakfast.nl