maandag 1 september 2014

Koken met groenten uit eigen tuin, even wat lekkers van het afgelopen weekend.

De zon is weer gaan schijnen, dus oogsten maar weer. En lekker zomers kokkerellen. Hier wat lekkers van het afgelopen weekend! 
Kom je ook een keer bij ons koken met je ploegje vrienden of zussen of... 
Misschien een teamvergadering en aansluitend koken en eten?
Ik hoor het graag!


Snijd de wortel in plakjes. Rooster ze met wat tijm, rosmarijn, zeezout en olijfolie. Laatste 2 min. tomaatjes erbij

Serveer met wat in plakjes gesneden kalamata olijven en feta, een heerlijke lunch!

En voor het avondeten:
 een moderne variant van hutspot met worst: uien, kruiden, wortel 3/4 uur in de oven op 200' C.

Aardappelen 15 min. koken, daarna onder de grill tot lekker bruin (met tikje olijfolie en zout).
Lekkere biologische runderworstjes van de AH erbij

Gelukkig hoeven wij onze cherry-trostomaatjes niet als tros te oogsten, 
maar gewoon 1 voor 1 wanneer ze rijp. En lekker!!