Dit weekend was de uitvoering en Jacobshoeve Bakkum was een van de locaties/chefs. Er werd in totaal op drie verschillende locaties gekookt en ontvangen. En tussen de gangen door fietsten de gasten naar de volgende locatie. Het geheel werd afgesloten met een afterparty in de tuin op een vierde locatie.
In totaal zijn er 36 mensen komen dineren bij ons: 12 voor het voorgerecht: vers gemaakte geroosterde paprikasoep met garnalen en paprika/roomkaas rolletje, 12 voor het hoofdgerecht Slow Cooked Pork Jerk met appels en calvados en 12 voor het toetje of TOET: een Bakkumse Triffle met fruit uit eigentuin en lekkere merengues erbij.
Het gezelschap was gezellig, het eten viel volgens mij goed, de voorbereiding en uitvoering met Monique en Trudy ging super en de after-party bij Rene was ook zeker de moeite waard.
Hopelijk een heerlijke avond voor onze gasten en zeker een geslaagde avond voor ons. Voor de deelnemers: recepten zijn op aanvraag beschikbaar, via e-mail.
Ingrediƫnten voor Bakkumse Triffle |
Het resultaat "De Bakkumse Triffle" |
Het resultaat: heerlijk! De helft heb ik als dun gesneden plakken geserveerd en de andere helft als "Pork Jerk" uit elkaar getrokken stukjes vlees, geserveerd met de vleessaus en chutneys...... |
De setting |
De gasten voor het voorgerecht |