maandag 23 maart 2015

Teener High Tea een succes!

Alweer 2 weekenden geleden hadden we hier een Teener High Tea. Twee vriendinnen uit Castricum wilden hun verjaardag op een bijzondere manier vieren. Zelf met hun gasten een High Tea koken en bakken en dan gezellig samen op eten. Dat is gelukt, er werd goed en gezellig gewerkt en het resultaat vind je op de foto's hier onder.
En gelukkig vonden ze het zelf ook erg leuk, onderstaande reactie kregen we van een van de moeders! Voor herhaling vatbaar, onze Teener kok Danielle is er klaar voor.


Wij hebben voor onze dochter en haar vriendin een middagje kookstudio geregeld. Na een uitgebreid oriĆ«nterend gesprek is er door Nancy en haar dochter een leuk programma samengesteld en het programma en de gerechten waren goed afgestemd op de doelgroep. Mijn dochter en haar vriendin hebben de gasten zelf ontvangen om vervolgens met elkaar (onder toeziend oog van Nancy en haar dochter) een aantal gerechten te bereiden. De gerechten waren heerlijk en het was een enorme belevenis voor de jongens en meiden die waren uitgenodigd. Ook de terugkoppeling van onze gasten was zeer positief. Absoluut een aanrader om met elkaar in een mooie ambiance een middagje door te brengen!”

Zelf gebakken en versierde cupcakesChocolade bonbons met aardbei, druif, walnoot en marshmellowEen hele tafel vol

Scones met room en eigen jam

En een heerlijk zelfgemaakt tomaten soepje