En verder heb ik op eigen houtje in Malaka, KL en ook in Singapore veel geproefd en direct zelf uitgetest in mijn eigen keuken daar. De eerste resultaten voor de Jacobshoeve waren te zien een aantal food-clips die ik op YouTube heb gezet. Daarna heb ik een veel gerechten getest of ze in een kookworkshop zouden passen. Een paar van de resultaten vind je hieronder. De beschrijvingen moet nog een beetje gepolijst worden en hier en daar nog een beetje schaven aan de receptuur, maar de basis staat. En het is heerlijk, zoals op straat in Maleisië of Singapore, maar dan op de Jacobshoeve en door jou zelf gemaakt. De recepten krijg je achteraf toegestuurd. Als je een ploegje hebt, vanaf een man/vrouw of 8... vanaf 6 december heb ik weer plek in de kookstudio.. ik zie je graag!
Popiah - verse loempia |
Chana Masala of Chole - kekererwtencurry |
Saté Ayam met pindasaus en impit (geperste rijstblokjes) |
Uien Pakora |
Laksa Lemak - romige noodle soep met paksoi, garnaal en vis |
Crispy apam batik - zoete pinda pannenkoek |