dinsdag 10 oktober 2017

Team-Kerstborrel-Kookworkshop bij de Jacobshoeve

Wat doe je dit jaar als kerstpakket voor je team? Een kerstborrel, kadobon, een doe-bon en echt pakket, liever niet iets wat gelijk in de kliko verdwijnt...liever iets duurzaams. Wat dacht je van een combinatie teamactiviteit, kerstborrel, echt pakket en duurzaamheid....?Kom met je team koken bij de Jacobshoeve!
Diverse thema's zijn mogelijk: Japans, Thais, 1001-nacht, Tapas & Mezes of Gewoon Lekker. De ruimte wordt mooi in kerstsfeer aangekleed. Onze inkoop is waar mogelijk biologisch & fairtrade. In het kerstpakket dat ze mee naar huis krijgen, zitten een aantal ingredi├źnten van de kookworkshop, zodat je medewerkers thuis (bijvoorbeeld voor hun eigen kerstdiner) ook uit kunnen pakken. En uiteraard worden alle recepten toegestuurd. Er is ruimte voor 8-12 personen.Uit de Thaise kookworkshop

Uit de Japanse Kookworkshop

Uit de Japanse KookworkshopUit de 1001-nacht Kookworkshop
Samenwerken


Ben je ge├»nteresseerd? Kijk eens op de website voor een wat uitgebreider beeld van de mogelijkheden. Of stuur me een mail voor een vrijblijvende prijs opgave. Vanaf €55,- p.p. kun je met 8 personen komen koken en borrelen (4 consumpties incl). Als extra zijn er bijpassende kerstpakketten vanaf €20,-.