woensdag 2 augustus 2023

De tijd vliegt! 10 jaar Jacobshoeve Bakkum - nu ook electrisch opladen!

We hebben dit jaar alweer veel B&B-, vergader- en trainings-, kookworkshop- en Natuurhuisje gasten mogen ontvangen! En deze weken is het 10 jaar geleden dat onze eerste gasten aankwamen, B&B-gasten uit Duitsland, Lydia und Peter. Ze belden op de bonnefooi aan bij de voordeur en werden onze eerste gasten, zo leuk. Lydia is later met haar zus nog een keer terug geweest, terugkerende gasten blijven natuurlijk bijzonder.
Intussen 10 jaar verder, naast de B&B ook de kookworkshops en arrangementen voor trainingen en vergaderingen ontwikkeld. En sinds 3 jaar verhuren we ons hele Voorhuis ook als Natuurhuisje - Vakantiehuisje.

Wat hetzelfde is gebleven is het contact met de gasten en we hebben eigenlijk altijd fijne gasten! 
Leuk om een extraatje te doen: even met de kinderen eieren rapen, voor de liefhebber een rondleiding door de moestuin, in de B&B ontbijt met eigen eitje en eigen jam en versierd met bloementjes uit de tuin, voor de weekgasten een lekker potje jam, groenten uit de tuin of een doosje eieren, voor trainingsgasten de lekkerste groenten en fruit veranderen in lekkers-bij-de-koffie en in feestelijke lunches.... ik geniet er al 10 jaar van en we gaan gewoon door. Dank aan alle gasten die dit mogelijk hebben gemaakt!

En nu een nieuwtje, vanaf vandaag kunnen onze gasten ook bij ons hun elektrische auto opladen. Uiteraard in overleg (onze auto moet er af en toe ook aan ;-) en nog met lage snelheid: 3,5 kWh. Maar het kan en het mag. Als je onze actuele prijs/kwh vooraf wil weten, kun je me het beste even mailen.